Fiberfun

Εταιρεία

Κατασκευή πισίνας

Κατασκευάζουμε την πισίνα που ονειρεύεστε για να την απολαμβάνετε κάθε στιγμή,χωρίς προβλήματα.

Υδάτινα πάρκα

Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το Υδάτινο Πάρκο που ονειρεύεστε για τον επαγγελματικό σας χώρο.

Φίλτρα

Παραγωγής μας αρίστης ποιότητας & υψηλής αντοχής. Καταξιωμένη θέση στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Καλύμματα

Η μοναδική εταιρεία στην ελληνική αγορά που κατασκευάζουμε καλύμματα πισίνας.

Fiberfun - Pool Productions

Η εταιρεία FIBER FUN από το 1982 έχει αφιερώσει τη λειτουργία της στην έρευνα, δημιουργία και εξέλιξη συστημάτων φίλτρανσης νερού για τις πισίνες αλλά και για ευρύτερες βιομηχανικές εφαρμογές. Η ομάδα μας, από τη μελέτη και το σχεδιασμό μέχρι την ολοκλήρωση και της τελευταίας λεπτομέρειας, θεωρεί το κάθε προϊόν μας μια ξεχωριστή δημιουργική πρόκληση.

Η πείρα μας, η αγάπη για τη δουλειά μας και ο συνεχής έλεγχος ποιοτικής απόδοσης, έκανε γρήγορα το όνομα FIBER FUN συνώνυμο της λειτουργικής και αισθητικής αρτιότητας. Από το 1993 με όραμα τη δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας και τη διαρκή ποιοτική εξέλιξη των προϊόντων μας, εγκαταστήσαμε την επιχείρηση σε ιδιόκτητη έκταση 25 στρεμμάτων στο Άρμα Θηβών.

Στις κτιριακές εγκαταστάσεις μας με εμβαδόν 1.500 m2 ,καλύψαμε αυτοδύναμα όλη την γραμμή παραγωγής των προϊόντων μας στα οποία περιλαμβάνονται εκτός από τα φίλτρα μας, πολυεστερικά πάνελ πισίνας καθώς και διάφορα άλλα αξεσουάρ για την πισίνα και τον περιβάλλοντα χώρο της. Η τεχνογνωσία μας είναι εκείνη που μας κάνει να ξεχωρίζουμε και μας εξασφαλίζει την πρώτη θέση στα συγκροτήματα φίλτρανσης. Ας σημειωθεί ότι εμείς σχεδιάζουμε ,εμείς κατασκευάζουμε και εμείς εγγυόμαστε.

Όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται από υλικά εισαγωγής αρίστης ποιότητος, είναι φιλικά προς το περιβάλλον και διαθέτουν πιστοποιητικά ISO. To γεγονός αυτό έχει εκτιμηθεί τόσο από την ελληνική όσο και από τις δύσκολες ευρωπαϊκές αγορές όπως η ολλανδική και η ελβετική οι οποίες μας υποδέχονται και μας πλαισιώνουν με έμπρακτη εμπιστοσύνη εξασφαλίζοντας μέχρι σήμερα ένα κολακευτικά ευρύ κύκλο εργασιών. Μόνο η παραγωγή και διάθεση στην ελληνική και διεθνή αγορά των συστημάτων φίλτρανσης έχουν ήδη ξεπεράσει τις 8.000 μονάδες.

Η εταιρεία μας επεκτάθηκε και δραστηριοποιείτε πλέον και στο χώρο των water parks, hotel water parks, theme parks, υδάτινα πάρκα και νεροτσουλήθρες. Είμαστε η μοναδική Ελληνική κατασκευάστρια εταιρεία σε αυτό το χώρο. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μελέτη, την κατασκευή, καθώς και την εγκατάσταση υδάτινων πάρκων, νεροτσουληθρών, υδρο-ψυχαγωγικών, θεματικών πάρκων και κολυμβητικών δεξαμενών.

Σας δίνει την ευκαιρία να διαφοροποιήσετε την επιχείρησή σας κάνοντάς την πιο ανταγωνιστική προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία στους φιλοξενούμενους σας. Η παρουσία των προϊόντων μας δημιουργεί ενδιαφέρον στην αγορά. Ενώ η χρησιμοποίηση τους δημιουργεί ενθουσιασμό στους πελάτες μας.

Ειδικοί και στην απολύμανση πισίνων. Σπουδαία δουλειά, σας ευχαριστώ..

- Spyros Manousis

- Spyros Manousis

Οι καλύτερες και ασφαλέστερες πισίνες για τα παιδιά μας!!!!

- Tania Sarri

- Tania Sarri

Άψογοι επαγγελματίες, φιλικοί και εξυπηρετικοί. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.

- Agis Constantinou

- Agis Constantinou

Το spa που φτιάξανε στο εξοχικό μου είναι εκπληκτικό!

- Amal Soussi

- Amal Soussi

Αρχικά για την κατασκευή πισίνας στο ξενοδοχείο μας είμασταν επιφυλακτικοί.
Όταν όμως γνωρίσαμε την ομάδα του PISINES ATLANTIS, όλα γίνανε στην εντέλεια και με πρόγραμμα!
Οι πελάτες μας τώρα απολαμβάνουν με τις ώρες την πισίνα μας!

- Zoi Beldertzi

- Zoi Beldertzi

Πάντα ονειρευόμουνα ένα spa στον χώρο μου και η PISINES ATLANTIS μου το έκανε πραγματικότητα!

- Eva Andreadi

- Eva Andreadi

 • Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΣ

  ΑΡΜΑ ΘΗΒΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, Τ.Θ. 299, Τ.Κ.32 200
 • EMAIL

  info@fiberfun.gr
 • ΤΗΛΕΦΩΝΟ

  22620 71443
 • ΦΑΞ

  22620 72138

FOLLOW US